HONG KONG  | 香 港

Bruker & HK Goverment  Lab and Office Renovation Design

食 物 化 驗 所

4500 sqft

11   /   10   /   2018

Design Concept l 設 計 概 念

Due to the long, narrow space constraints of the building, joppa designed a double-loaded corridor that created a tour route through the space. This spatial arrangement and the use of larger windows into the lab space maximized the daylighting throughout the facility. The use of large glazed partitions into and through the lab spaces support daylighting concepts and contribute to the open, inviting feel of the overall space.

由於建築物狹長而狹窄的空間限制,Joppa設計了一個雙載走廊,創造了一條穿越空間的遊覽路線。這種空間安排和在實驗室空間中使用較大的窗戶使整個設施的採光最大化。進入和穿過實驗室空間的大玻璃隔斷的使用支持採光概念,並為整個空間帶來開放,誘人的感覺。

Government_Laboratory_Food_Safety_Labora
85dd02606385d3a0d1843e8fedacc35f_edited.
01d71e1320a9c9000952d360cc004c70_edited.
1ab49f7c701f0ea50e6db63665356aac_edited.
photo-1512567100135-223e140cd167_edited.
photo-1576669801838-1b1c52121e6a_edited.
photo-1532186773960-85649e5cb70b.jpg
IMG_6961.JPG
IMG_1750.JPG